تور کیش 97

  • کد تور: kish13970809
  • قیمت: 810000تومان
  • مدت : از 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-08-09
  • خدمات تور :

       تور کیش ویژه آبان  ماه به غیر از ایام خاص

    • پرواز رفت و برگشت
    • اقامت و خدمات مطابق جدول تور
    • ترانسفر
    • صبحانه بوفه
    • ویلاهای ساحلی سیمرغ
    • هتل هلیا
    • هتل پارمیدا
    • هتل کوروش
  • تور کیش 97: مشاهده پکیج

تور کیش 97


ارسال60%کل هزینه تور کیش 97 زمان رزرواسیون ضروری است و درغیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

1-نرخ های تور جزيره قشم به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3-کودک بالای 5 سال بزرگسال محسوب می شود.

4- تحویل اتاق ساعت 14:00 و تخلیه اتاق ساعت12:00 می باشد.

5- نرخ زیر دو سال جهت بلیط  10%بزرگسال می باشد.

6-همراه داشتن شناسنامه جهت صدور بلیط و هنگام سوار شدن در هواپیما الزامی است.

7-نرخ های فوق قطعی نبوده و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با خانم جلیلی داخلی 111-112 یا تلگرام تماس حاصل نمایید.

هتلنوع اتاق2 شب و 3 روز3 شب و 4 روزخدماتدرخواست تور
ویلاهای ساحلی سیمرغدو تخته810870بلیط رفت و برگشت  ، استقبال فرودگاهی ، صبحانه بوفه ،درخواست تور
سه تخته785835درخواست تور
چهارتخته770810درخواست تور
پنج تخته760795درخواست تور
هتل هلیا*4دو تخته910920بلیط ،اقامت ، استقبال فرودگاهی ، صبحانه بوفه ، اینترنت رایگان ، خدمات گردشگریدرخواست تور
سه تخته860940درخواست تور
چهارتخته845920درخواست تور
سوئیت پنج تخته845920درخواست تور
هتل
پارمیدا*5
دو تخته9401065بلیط ،اقامت ، استقبال فرودگاهی ، صبحانه بوفه ،  استخر و سونا و جکوزی ، سالن بدنسازی ، تخفیف خدمات گردشگری،درخواست تور
سه تخته890980درخواست تور
سوئیت 1خوابه (4نفر)870955درخواست تور
سوئیت 2خوابه (4نفر)9101010درخواست تور
هتل کوروش*5دو تخته جزیره9901190بلیط رفت و برگشت  ، استقبال فرودگاهی ، صبحانه بوفه ، تخفیفات جنگ شادی ، تخفیفات  پارک پرندگان و دلفینها ، تخفیفات  دریایی ، تخفیفات گردشگری ، سالن بیلیارددرخواست تور
دو تخته دریا10401215درخواست تور
سوئیت 2نفره 1خوابه13901290درخواست تور
سوئیت 2خوابه9901140درخواست تور
به ما امتیاز دهید
[کل: 14 میانگین: 3.4]

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

کیش

[awesome-weather units="C" forecast_days="5" custom_bg_color="#1b95ee" location="IR"]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *