تور گلاب گیری کاشان (برگزار شده)

  • کد تور: golabgiri13980228
  • قیمت: 119.000 تومان
  • مدت : تور یک روزه
  • تاریخ برگزاری : 1398-02-27
  • خدمات تور :

    تاریخ برگزاری تور جمعه ها 27 اردیبهشت 3 و10 خرداد

    • رفت و برگشت با اتوبوس توریستی ازمیدان آرژانتین
    • سفر یک روزه با وسیله نقلیه توریستی
    • همراهی راهنمای تور از ابتدا تا انتهای تور
    • بیمه مسافرتی
    • پذیرایی : صبحانه بوفه
    • ناهار و میان وعده
  • تور گلاب گیری کاشان : مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور گلاب گیری کاشان


ارسال کل هزینه تور گلاب گیری کاشان زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

تور گلابگیری کاشان یکی از تورهای گردشگری داخلی فوق العاده جذاب و ویژه ی فصل بهار است. جشن گلابگیری کاشان از جذاب ترین رویدادهایی ست که در ایران پشت سر می گذاریم.

اگر تا به حال از این مراسم ویژه دیدن نکرده اید، حتما به خود فرصت شرکت در آن را بدهید. با توجه به قیمت ارزان و شرایط و رفاه تور، گزینه ای عالی برای این فصل محسوب می شود.

ایاب و ذهاب با اتوبوس توریستی بوده و راهنمای تور همراهی تان خواهد کرد.

معرفی تور گلابگیری کاشان

تور گلابگیری از تورهای یک روزه طبیعت گردی محسوب می شود. در این تور یک روزه فرصت لذت بردن از طبیعت بی مانند کاشان را پیدا خواهید کرد. به موازات شرکت در جشن گلابگیری کاشان، از جاذبه های گردشگری اطراف نیز دیدن می کنید. چهار طاقی نیاسر یکی از دیدنی هایی ست که حتما باید تجربه اش کنید.

برنامه تور:

ساعت 04:30 صبح حرکت از تهران به سوی کاشان

صرف صبحانه در نیاسر

ساعت 08:00 صبح ورود و دیدار از باغ های گل و مراسم گلابگیری (وقت آزاد برای صرف ناهار)

حرکت به سوی کاشان و دیدار از اثر ثبت شده جهانی باغ فین کاشان و حمام فین

یکی از خانه های تاریخی یا تپه سیلک و ساعت 18:00 برگشت به سوی تهران

هزینه کلیه ورودیه ها به عهده مسافر می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی111 – 115 تماس حاصل نمايید.

اطلاعات رفت تور:

ساعت حضور در محل حرکت:

04:15

ساعت حرکت:

04:30

طول مدت مسیر زمینی:

04:00

ساعت حدودی رسیدن به مقصد:

08:00

اطلاعات برگشت تور:

ساعت حضور در محل حرکت:

17:45

ساعت حرکت:

18:00

طول مدت مسیر زمینی:

04:00

ساعت حدودی رسیدن به مقصد:

23:00

 

هزینه هر نفربزرگسال

هزینه هر نفر کودک  2تا 4 سال بدون خدمات فقط صندلی

هزینه هر نفربزرگسال غیر ایرانی

درخواست تور

119000

60000

199000

درخواست تور

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *