تور یزد 98 (برگزار شده)

  • کد تور: yazd13971115
  • قیمت: 1.499.000 تومان
  • مدت : 3 شب و 4 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-02-01
  • خدمات تور :

    تاریخ اجرا : اردیبهشت 98

    • رفت و برگشت با قطار تندرو پردیس در صبح روز اول و عصر روز آخر
    • ترانسفر از ایستگاه راه آهن یزد به هتل محل اقامت
    • اجرای گشت ها با وسیله نقلیه توریستی در سطح یزد
    • اقامت در هتل انتخابی به همراه صبحانه
    • همراهی راهنمای تور از ابتدا تا انتهای تور
    • بیمه مسافرتی
    • پرداخت ورودیه اماکن مورد بازدید
    • پذیرایی بین روز چای،نسکافه،آب معدنی،میوه.

    (درکلیه تورها هزینه ناهار و شام به عهده مسافران می باشد.)

  • تور یزد 98: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور یزد 98


ارسال 60% کل هزینه تور یزد 98 در زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

گشت ها شامل:

روز اول: ساعت حدودی 5صبح حرکت از ایستگاه راه آهن تهران به مقصد یزد تا ساعت حدودی 13 و ترانسفر به هتل محل اقامت،صرف ناهار و گشت شهر یزد شامل آتشکده زرتشتیان یزد،میدان امیرچخماق،موزه آب و شب نشینی در باغ دولت آباد یزد و اقامت هتل

روز دوم:دیدار از مسجد جامع کبیر یزد،بازدید از محله فهادان،میدان وقت وساعت،ساباط ها و خانه های قدیمی،کارگاه صنایع دستی،آب انبار فهادان،زندان اسکندر،صرف ناهار در هتل باغ مشیرالممالک و گشت دخمه زرتشتیان یزد و…..

روز سوم:ساعت 9 صبح حرکت به سوی میبد،دیدار از دژنارین قلعه،برج کبوترخانه،کارگاه سفال گری و سرامیک،یخچال خشتی،چاپارخانه،کاروانسرای شاه عباسی و موزه زیلو،صرف ناهاردر کاروانسرای شاه عباسی

روز چهارم:برنامه گشت اختیاری تا ساعت 3 عصر،تحویل اتاق ها و حرکت به سوی ایستگاه راه آهن یزد و برگشت به تهران حدود 22شب  

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- بلیط و هتل گارانتی می باشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد .

3- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

4- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

5- همراه داشتن مدارک جهت صدور بلیط و اصل شناسنامه و کارت ملی هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

6- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم موسوی داخلی 111-115 و یا تلگرام تماس حاصل نمايید.

لیست هتل ها و تعرفه قیمت

نام هتل 

هرنفراتاق

دوتخته

هرنفردر اتاق
یک تخته

کودک 6 تا 12سال

با تخت

کودک 2 تا 5سال

بدون تخت

 کودک زیر دو سال درخواست تور
سنتی*2 1499000 1650000 1299000 199000 99000 درخواست تور
پارسیان آزادی*3 1549000 2500000 1349000 299000 99000 درخواست تور
لاله *3 1699000 1800000 1399000 299000 99000 درخواست تور
داد*4 1749000 2500000 1449000 399000 99000 درخواست تور
ارگ*4 1899000 2700000 1599000 399000 99000 درخواست تور
باغ مشیر*4 1999000 2900000 1699000 399000 99000 درخواست تور
صفائیه باغ *5 2099000 3200000 1799000 499000 99000 درخواست تور
صفائیه جدید *5 2299000 3500000 1849000 499000 99000 درخواست تور

 

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *