جدول تورهای اروپا بهار 98

  • کد تور: Europe13971213
  • قیمت: 790یورو+2990000تومان
  • مدت : از 4 شب و 5 روزه
  • تاریخ برگزاری : 1398-02-26
  • خدمات تور :
    • بليط هواپیما
    • ويزاي توريستي
    • هتل به همراه صبحانه
    • بيمه مسافرتی
    • گشت طبق برنامه تور
  • جدول تورهای اروپا بهار 98: مشاهده پکیج
  • جدول تورهای اروپا بهار 98
    میانگین 4.6 از 5 نظر

جدول تورهای اروپا بهار 98


ارسال 60% کل هزینه جدول تورهای اروپا بهار 98 زمان رزرواسیون ضروری و درغیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شنگن جدول تورهای اروپا بهار 98

( کپی ها حتما در برگه A4  )

*تکمیل فرم تقاضای شرکت در سفر توسط مسافر

* اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول گذرنامه

* چهار قطعه عکس 5 /4 *5/3  (جدید.رنگی ، تمام رخ ، با زمینه روشن )

* کپی از تمام صفحات شناسنامه- کپی از تمام صفحات سند مالكيت به نام فرد متقاضی

* گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک همراه با ریز پرینت 2 ماه آخر سفر برای دارندگان حساب های جاری

* کپی از قراردادهای سپرده کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حسابهای سپرده (حداقل مانده حساب 40 میلیون تومان)

مدارك شغلي:

براي دانشجويان و اعضاي هيات علمي دانشگاه ها: كارت بين المللي دانشجويي يا کپی از حکم استخدامی عضو هیئت علمی

* براي صاحبان شركت هاي خصوصي (مدير عامل، عضو هيات مديره،..):کپی از  روزنامه رسمي تاسیس شركت  و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت

* براي كارمندان بخش دولتي: کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی

* کارمندان بخش خصوصي: گواهي اشتغال به كار به زبان انگلیسی همراه با گواهی  سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر از تامین اجتماعی

* براي كسبه: کپی از جواز كسب / كارت بازرگاني

 كپي از گذرنامه فعلي و ويزاهاي قبلي ( آمريكا, كانادا, شنگن, سوييس, انگليس, استراليا)

جهت کسب اطلاعات بيشتربا کانتر تور اروپا خانم ساسانی داخلی 107-108 و یا تلگرام  تماس حاصل نماييد.

لیست قیمت و هتل ها:

نام و مدت و برنامه تور

پرواز

هرنفراتاق

دوتخته

هرنفراتاق

 یکتخته

تاریخ

حرکت

درخواست تور

5روزه اتریش

4شب وین

ایران ایر

790یورو+

2990000

1290یورو+

2990000

11خرداد

درخواست تور

8روزه فرانسه

 7شب پاریس 

ایران ایر

890یورو+

2990000

1390یورو+

2990000

از27اردیبهشت تا 24خرداد هر جمعه

درخواست تور

8روزه فرانسه

 7شب پاریس 

ترکیش

1090یورو+

2990000

1690یورو+

2990000

از26اردیبهشت تا 23خرداد هر پنج شنبه

درخواست تور

7روزه یونان

4شب آتن ،2شب تسالونیکی

ترکیش

1190 یورو+

3990000

1690یورو+

3990000

8 خرداد

درخواست تور

8 روزه اسپانیا

3شب مادرید،4شب بارسلون

ترکیش

1290یورو+

2990000

1990یورو+

32

از26اردیبهشت تا 23خرداد هر پنج شنبه

درخواست تور

7روزه سوئیس

4شب زوریخ ، 2شب لوگانو

ترکیش

1290یورو+

2990000

1990یورو+

2990000

27اردیبهشت

10و24 خرداد

درخواست تور

7روزه ایتالیا

3شب رم،1شب فلورانس،2شب ونیز

ترکیش

1290یورو+

2990000

1990یورو+

2990000

3و17 خرداد

درخواست تور

8روزه نپال

3شب کاتماندو،2شب چیتوان،2شب پخارا

قطرایرویز

1590دلار+

3990000

1590دلار+

3990000

9 خرداد

درخواست تور

9روزه فرانسه-اسپانیا

4شب پاریس،4شب بارسلون

ماهان

1790یورو+

2990000

2790یورو+

2990000

8 خرداد

درخواست تور

11روزه فرانسه-ایتالیا

5شب پاریس،2شب ونیز،3شب رم

ترکیش

2290یورو+

3990000

3490یورو+

3990000

7 خرداد

درخواست تور

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر تفریحی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا سه ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاک این کشور را ترک کند.
برای ویزای توریستی فرانسه، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. درخواست وقت ملاقات برای مصاحبه از طریق وب‌سایت سفارت انجام می‌گیرد و متقاضی باید بعد از ثبت درخواست خود، نسخه‌ی چاپ‌شده‌ی صفحه‌ی موردنظر را به همراه سایر مدارک در روز ملاقات به همراه داشته باشد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای فرانسه

مدارکی که باید در اولین وقت ملاقات سفارت فرانسه، علاوه بر فرم، به همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه: از کلیه‌ی مدارک باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت فرانسه می‌ماند.شناسنامه ایرانی
گذرنامه
توجه : اعتبار پاسپورت باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.دو قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

 

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت فرانسه ارائه شود.
ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه
رزرو هتل در فرانسه برای کل مدت اقامت
بیمه مسافرتی
متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور فرانسه داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در فرانسه نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در فرانسه انجام دهد.

برای افرادی که فرزند یا همسر فرزند آن‌ها ملیت فرانسوی دارد، دو فرم که دریافت آن‌ها از بخش ویزای سفارت فرانسه یا از روی سایت امکان‌پذیر است.زمان و هزینه صدور ویزای فرانسه
بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته طول خواهد کشید. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص می‌شود که شما واجد دریافت ویزای فرانسه هستید یا خیر. قیمت ویزای فرانسه، حدود ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.

ویزای توریستی نپال برای شهروندان بسیاری از کشورها در فرودگاه‌های این کشور و نیز مرزهای زمینی با پرداخت مبلغی مابین ۲۵ تا ۱۰۰ دلار (بسته به زمان اقامت)، ارائه یک قطعه عکس (اگر همراهتان نداشتید می‌توانید از عکاسی داخل فرودگاه تهیه کنید) و همینطور پرکردن فرم مخصوصی امکان‌پذیر است.
بیشترین زمانی که می‌توانید در این کشور اقامت داشته باشید، ۱۵۰ روز است. برای هر روز اضافه نیز می‌توانید با پرداخت دو دلار اجازه اقامت بگیرید.
لازم به ذکر است،‌ اگر تابعیت یکی از کشورهای اتحادیه سارک (اتحادیه همکاری‌های منطقه‌ای جنوب آسیا) را دارا باشید، نیازی به ویزا نخواهید داشت.
آدرس کنسولگری افتخاری نپال در تهران:‌ سعادت آباد، علامه جنوبی، پلاک ۱۴۳
تلفن: ۸۸۶۸۴۸۳۱
وبسایت کنسولگری افتخاری نپال در ایران: nepaliran.com

نکات عمومی و کلی در مورد پاسپورت

برای ورود به هر کشوری، گذرنامه شما باید بیشتر از شش ماه اعتبار داشته باشد. هنگام خروج از ایران و بعد از عبور از قسمت گذرنامه، حتما نسبت به ممهور شدن گذرنامه‌تان به مهر خروج اطمینان حاصل‌کنید. همچنین بعد از ورود به کشور مقصد نسبت به ممهور شدن گذرنامه به مهر ورود مطمئن شوید. به علت اینکه، حتی اگر اشتباه و کم‎کاری از جانب مامور ورود و خروج باشد، مسئول نهایی شما هستید و با اتهاماتی چون ورود غیرقانونی مواجه‌خواهید‌شد.

۲ دیدگاه برای ”جدول تورهای اروپا بهار 98

  1. با سلام
    نگار قوسي هستم،ليسانس مديريت بازرگاني و متولد ١٣٥٨
    سابقه كاري بنده در زمينه هاي بازاريابي ،تبليغات و فروش بوده به مدت ١٢سال ، كه به دليل علاقه به سفر و نيز توانايي و علاقه به راهنمايي تور از ابتداي سال 94در دوره هاي اموزش راهنماي فرهنگي موسسه اواي طبيعت پايدار شركت كردم و موفق به دریافت کارت راهنمای فرهنگی شده ام.(با اژانس واران. ايران دوستان. ريسمون. ليوپرواز همكاري كرده ام)
    با زبانهاي انگليسي،تركي اشنايي دارم و مدرك زبان فرانسه خود را از دانشگاه سوربن پاريس ٣ در مقطع پيشرفته گرفته ام.
    باعث خوشحالي و افتخار است چنانچه بتوانم با آن مجموعه محترم همكاري كنم.(به كشورهاي چين،فرانسه،ايتاليا،اسپانيا،تركيه،اذربايجان،
    المان،سوئيس،ارمنستان و …سفر كرده ام)
    با سپاس؛
    09123590676
    22677499

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *