نطنز،کویر متین آباد،ابیانه07/13 (برگزار شده)

  • کد تور: natanz970709
  • قیمت: 390000تومان
  • مدت : 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-07-12
  • خدمات تور :

             تاریخ اجرا : 12 الی 13 مهرماه

    • یک شب اقامت در هتل 4 ستاره قصرجهان
    • صبحانه روز اول (بوفه)
    • اتوبوس توریستی
    • بیمه مسافرتی
    • پذیرایی روزانه،هزینه ورودیه جاذبه ها و اماکن تاریخی
    • هزینه شتر سواری،همراهی راهنمای تور.

           توجه: (درکلیه تورهای آسمان پرستاره پرشیا هزینه ناهار و شام به عهده مسافران می باشد.)

     

  • نطنز،کویر متین آباد،ابیانه07/13: مشاهده پکیج

نطنز،کویر متین آباد،ابیانه07/13


دریافت 60% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی مورد تأیید نمی باشد.

ساعت حضور در محل حرکت:

05:00

ساعت حرکت:

06:00

وسیله رفت:

اتوبوس توریستی

وسیله برگشت:

اتوبوس توریستی

روز اول :

حرکت از مسیر جاده قم به سمت نطنز،صرف صبحانه در رستوران و ادامه مسیر به سمت باغ شهر نطنز و بازدید از مسجد جامع ،مقبره عبدالصمد،کارگاه موزائیک سازی،صرف ناهار و دریافت اتاق،اقامت و استراحت عصر هنگام حرکت به سمت کویر متین آباد ،پیاده روی تپه های ماسه ماسه بادی،شترسواری،بازدید از مزرعه پرورش شترمرغ و کشاورزی ارگانیک ،شب نشینی در کاروانسرای کویر صرف شام محلی(به عهده مسافر)زیر آسمان زیبای کویر و بازگشت به هتل برای اقامت.

روز دوم :

صرف صبحانه و تحویل اتاق،حرکت به سمت کهن روستای تاریخی ابیانه،بازدید آتشکده هارپارک و چشم انداز بی نظیر روستا صرف ناهار و بازگشت به تهران

 

 

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم جلیلی داخلی 111-112  یا تلگرام  تماس حاصل نمايید.

کودک 2 تا 5 سال بدون تختکودک 5 تا 12

سال با تخت

سرویس اضافههرنفراتاق

یک تخته

هرنفراتاق

دوتخته

نام هتل درخواست تور
150000310000320000530000390000قصر جهان 4*درخواست تور
به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *