نمایشگاه گوانگجو پرواز عمان ایر پاییز 97

  • کد تور: china13970714
  • قیمت: 5990000تومان
  • مدت : از 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-07-22
  • خدمات تور :
    •  بليط رفت و برگشت عمان ایر به گوانگجو
    • اقامت در هتلNANYANG KING ̕̕ S  GATE  4ستاره با صبحانه
    • ترانسفر فرودگاهي و بین شهری و نمایشگاه
    • راهنمای فارسی زبان
  • نمایشگاه گوانگجو پرواز عمان ایر پاییز 97: مشاهده پکیج

نمایشگاه گوانگجو پرواز عمان ایر پاییز 97


ارسال60% کل هزینه نمایشگاه گوانگجو پرواز عمان ایر پاییز 97 زمان رزرواسیون ضروری و درغیراینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

کانتر 10000 تومان

مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای چین

  • اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار
  • 2 قطعه عكس4*6 رنگي تمام رخ
  • تمکن مالی هر نفر بالای 10 میلیون
  • کپی صفحه اول و دوم شناسنامه
  • مشخصات فردی آدرس دقیق مسافر   

زمان لازم جهت اخذ ويزا 14روز قبل ازپرواز است       

ویزا چین 115دلار می باشد.

تكميل فرم سفارت چين(فايل PDF  قابل پرينت بر روي قسمت لينك هاي مفيد سايت  WWW.APSTOUR.COM  مي باشد.)

1-پرواز و هتل چارتر و غير قابل استرداد می باشد . (قيمت ها به تومان می باشد)

2–Check in ساعت 14/00 و Check out ساعت 12/00 ظهر می باشد .

3 – در صورت عدم صدور ويزا توسط سفارت چین ،شركت آسمان پرستاره پرشيا هيچگونه تعهدی را در صدور رواديد نخواهد داشت و مبلغ پرداختی به سفارت+هزینه بليط +هتل  عينا” از مسافر دريافت خواهد شد .

4 -مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار بوده و شركت آسمان پر ستاره پرشيا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.

جهت کسب اطلاعات بیشتربا کانتر تور مربوطه عابدی داخلی 117-118-119 و یا تلگرام تماس حاصل نمايید.

لیست قیمت ها

فازتاریخ پروازبلیط تکاقامتهر نفردو تختههرنفریکتختهدرخواست تور
2+122 مهربه 7 آبان

(14Oct – 29Oct)

599000015روز1669000025290000درخواست تور
227مهربه 5 آبان

(19Oct – 27Oct)

59900008روز1249000016890000درخواست تور
3+229 مهر به 14 آبان

(21Oct – 05Nov)

599000015روز1599000023890000درخواست تور
3+24 به 13آبان

(26Oct – 04Nov)

59900005/7 شب

+1شب مسقط

1219000015290000درخواست تور
311به 19آبان

(02Nov – 10Nov)

59900008 روز1179000015490000درخواست تور

تورهای مرتبط

هتل های چین 

شرایط ویزای چین

به ما امتیاز دهید
[کل: 4 میانگین: 4.3]

شرایط دریافت ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
مدارک لازم برای ویزای چین

شناسنام ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم

گذرنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.

دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان

زمان و هزینه صدور ویزای چین
در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *