تور بمبئی - گوا پرواز ایران ایر (برگزار شده)

  • کد تور: india13971022
  • قیمت: 6595000 تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-10-22
  • خدمات تور :
    •  پرواز رفت و برگشت ایران اير
    • 2شب بمبئی +5 شب گوا
    • ويزا توریستی
    • اقامت هتل با صبحانه
    • ترانسفرفرودگاهي
    • -پروازبمبئی گوا و بالعکس
    • یک گشت  بمبئی
    • یک گشت شهری گوا با کشتی رودخانه ماندوی
    • راهنمای محلی
    • بیمه مسافرتی
  • تور بمبئی - گوا پرواز ایران ایر صفحه 1: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید
  • تور بمبئی - گوا پرواز ایران ایر صفحه 2: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور بمبئی – گوا پرواز ایران ایر


ارسال 60% کل هزینه تور بمبئی | گوا پرواز ایران ایر  زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمیباشد

زيردوسال  900000 تومان

مدارک جهت ويزا :

*اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار

*2 قطعه عکس5*5تمام رخ

*کپی تمام صفحات شناسنامه

*آدرس منزل و محل کار و تلفن دقيق مسافردرج امضای مسافرداخل پاسپورت الزامی است.

*درصورت داشتن ویزا هند آخرین ویزا ضمیمه شود

*درصورت داشتن پاسپورت قدیمی تحویل پاسپورت به آژانس مربوطه الزامی می باشد

*درج امضای مسافر داخل پاسپورت الزامی است.

*توضیح اینکه هزینه انگشت نگاری به عهده مسافر می باشد.

داشتن گذرنامه جداگانه برای هرنفر، حتي نوزادان زير2سال الزامی می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتور مربوطه  خانم عابدی و خانم ابراهیمی داخلی 117-118 و119  تماس حاصل نمايید.

هتلدرجههرنفردوتختههرنفریکتخته6 تا 12 سال

با تخت

2 تا 6سال

بدون تخت

درخواست تور
THE EMERALD BELLAVISTA 4* BB6595000819500046950003695000درخواست تور
THE EMERALD

 NAGOA GRANDE

4* BB7095000879500047950003695000درخواست تور
THE EMERALD

 SUN VILLAGE

4*BB7595000969500049950003695000درخواست تور
THE EMERALD

 SANDALWOOD

4*BB7595000979500049950003695000درخواست تور
THE EMERALD

IBIS STYLE

4*BB7795000999500050950003695000درخواست تور
THE EMERALD

 SANDALWOOD

4*BB78950001049500051950003695000درخواست تور
THE LEELA

COUNTRY INN

5*BB89950001219500055950003695000درخواست تور
THE LEELA

HARD ROCK

5*BB95950001309500057950003695000درخواست تور
THE LEELA

CIDADE DE

5*BB102950001469500060950003695000درخواست تور
THE LEELA

 LE MERIDIEN

5*BB104950001469500061950003695000درخواست تور
THE LEELA

 GRAND HYATT

5*BB109950001589500063950003695000درخواست تور

2 شب اقامت بمبئی با صبحانه 5 شب گوآ FULLBOARD

هتلدرجه هرنفردوتختههرنفریک تخته6 تا 12 سال

با تخت

2 تا 6سال

بدون تخت 

 درخواست تور
THE EMERALD

 NAGOA GRANDE

4*

BB/ALL

80950001039500051950003695000درخواست تور
THE EMERALD

 SUN VILLAGE

4*

BB/ALL

86950001089500054950003695000درخواست تور
THE EMERALD SANDALWOOD 4*

BB/ALL

87950001119500054950003695000درخواست تور
THE EMERALD SANDALWOOD 4*

BB/ALL

88950001199500054950003695000درخواست تور
THE LEELA

COUNTRY INN SUITE

5*

BB/ALL

99950001329500059950003695000درخواست تور
THE LEELA

HARD ROCK

5*

BB/ALL

108950001449500063950003695000درخواست تور
THE LEELA

  CIDADE DE GOA

5*

BB/ALL

123950001669500069950003695000درخواست تور
THE LEELA

  LE MERIDIEN

5*

BB/ALL

123950001669500069950003695000درخواست تور
THE LEELA

 GRAND HYATT

5*

BB/ALL

134950001839500073950003695000درخواست تور

تورهای مرتبط

شرایط ویزای هند

دیدنیهای هند

هتل های هند

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

شرایط دریافت ویزای هند

ویزای توریستی هند به افرادی تعلق می‌گیرد که به قصد گردش و بازدید، تقاضای سفر به این کشور را دارند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار در هند یا اقامت بیش از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد.
ویزای توریستی هند از طریق سفارت هند در تهران به صورت یک ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در این کشور وجود ندارد. جهت تقاضای ویزای هند، انگشت‌نگاری و در بعضی موارد مصاحبه انجام می‌شود و حضور متقاضی الزامی است.

 

مدارک مورد نیاز

یک: شناسنامه ایرانی
کپی از تمام صفحات

دو: گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.
سه: دو قطعه عکس رنگی در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک درخواست‌کننده موجود باشد.

چهار: آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد هند

شش: رزرو قطعی هتل برای مدت اقامت مورد نظر

هفت: فرم مشخصات فردی برای هر متقاضی که باید تکمیل شود.
از زمانی که مدارک لازم تحویل بخش ویزای سفارت هند می‌شود تا صدور ویزا، معمولا حدود دو هفته طول می‌کشد. هزینه‌ی صدور ویزای هند،  زمان ارائه‌ی مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *