تایلند|پوکت 8روزه پرواز ماهان (برگزار شده)

  • کد تور: Phuket13970625
  • قیمت: 5812000تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-06-25
  • خدمات تور :

     تایلند             پوکت         8روزه

    • بلیت رفت و برگشت ماهان
    • ويزا 
    • 7 شب اقامت با صبحانه
    • ترانسفرفرودگاهي
    • ترانسفر بین شهری
    • یک گشت نیمروز در پوکت
    • پرواز داخلی
    • ليدرفارسي زبان
    • سیم کارت رایگان
    • بیمه مسافرتی
  • تایلند|پوکت 8روزه پرواز ماهان: مشاهده پکیج

تایلند|پوکت 8روزه پرواز ماهان


ارسال 60% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

زیر 2سال 1500000 تومان

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور تایلند مربوطه خانم عابدی داخلی 117-118-119 و 09027398254 یا تلگرام تماس حاصل نمايید.

 

 

 

 

لیست هتل ها و تعرفه قیمت

هتلدرجهاقامتهرنفر

دوتخته

هرنفر

يکتخته

6تا12 سال

با تخت

2تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور
PATONG HOLIDAY3*7 شب58120006646000N/A4757000درخواست تور
شب اضافه110000220000060000درخواست تور
THE BROTHERS RESIDENCE3*7 شب5812000664600059040005070000درخواست تور
شب اضافه110000220000210000100000درخواست تور
NATURAL RESORT3*7 شب5916000706300053820004965000درخواست تور
شب اضافه13000028000014000080000درخواست تور
ROYAL CROWN3*7 شب6021000727200053820004861000درخواست تور
شب اضافه14000031000014000070000درخواست تور
PJ PATONG RESORT3*7 شب6334000768900055910004965000درخواست تور
شب اضافه18000036000017000080000درخواست تور
ANDATEL GRAND4*7 شب64380007897000N/A5070000درخواست تور
شب اضافه2000003900000100000درخواست تور
IBIS PATONG3*7 شب67510008523000N/A5174000درخواست تور
شب اضافه2400004800000110000درخواست تور
ASHLEE PLAZA4*7 شب6855000873100060800005382000درخواست تور
شب اضافه250000500000220000140000درخواست تور
ROYAL PARADISE4*7 شب7272000956500064250005591000درخواست تور
شب اضافه310000620000280000170000درخواست تور
SLEEP WITH ME4*7 شب75850001019100067380005695000درخواست تور
شب اضافه350000700000320000180000درخواست تور
DEEVANA PLAZA4*7 شب78970001081600070510005695000درخواست تور
شب اضافه390000780000360000180000درخواست تور
SWISSOTEL4*7 شب86270001227600077800006425000درخواست تور
شب اضافه490000980000460000280000درخواست تور
DUANGJIT RESORT4*7 شب87310001248500078850006321000درخواست تور
شب اضافه5000001010000480000270000درخواست تور
GRACELAND5*7 شب93570001373600085100007259000درخواست تور
شب اضافه5900001180000560000390000درخواست تور
GRAND MERCURE5*7 شب102950001561200094480007363000درخواست تور
شب اضافه7100001430000690000410000درخواست تور
CENTRA GRAND BEACH5*7 شب124850019991000116380007468000درخواست تور
شب اضافه10100002020000980000420000درخواست تور
AMARI4*7 شب1279700020616000119510007259000درخواست تور
شب اضافه105000021000001020000390000درخواست تور
LE MEREDIEN 5*7 شب1279700020616000119510008510000درخواست تور
شب اضافه105000021000001020000560000درخواست تور


تورهای مرتبط

دیدنیهای تایلند

هتل های تایلند

شرایط اخذ ویزای تایلند

به ما امتیاز دهید
[کل: 1 میانگین: 5]

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *