تور اصفهان زمینی26 الی 28 اردیبهشت 97 (برگزار شده)

  • کد تور: ISFAHAN13970216
  • قیمت: 499000
  • مدت : 3 شب و 4 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-02-26
  • خدمات تور :

    چهار روزه زمینی

    تاریخ اجرا : 26 الی 28 اردیبهشت      محل حرکت : میدان آرژانتین

    • رفت و برگشت با اتوبوس توریستی
    • ترانسفر از به هتل محل اقامت
    • اقامت در هتل انتخابی به همراه صبحانه
    • سفر با وسیله نقلیه توریستی (اتوبوس یا مینی بوس یا ون) در سطح اصفهان
    • همراهی راهنمای تور از ابتدا تا انتهای تور
    • بیمه مسافرتی
    • پرداخت ورودیه اماکن مورد بازدید
    • پذیرایی بین روز چای،نسکافه،آب معدنی،میوه (درکلیه تورهای آسمان پرستاره پرشیا هزینه ناهار و شام به عهده مسافران میباشد.)
    اطلاعات رفت تور:حضوردرمحل حرکت:

    05:30

    ساعت حرکت:

    06:00

    طول مدت مسیر زمینی:

    06:00

    ساعت حدودی رسیدن به مقصد:

    12:00

    اطلاعات برگشت تور:ساعت حضور در محل حرکت:

    16:30

    ساعت حرکت:

    17:00

    طول مدت مسیر زمینی:

    06:00

    ساعت حدودی رسیدن به مقصد:

    23:00

     

  • تور اصفهان زمینی26 الی 28 اردیبهشت 97: مشاهده پکیج

تور اصفهان زمینی26 الی 28 اردیبهشت 97


ارسال 70% کل هزینه تور اصفهان زمینی26 الی 28 اردیبهشت 97زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمی باشد

روز اول:

ساعت 6 صبح حرکت از تهران به سوی اصفهان با اتوبوس های توریستی از ترمینال آرژانتین به سوی اصفهان تا ظهر ،ترانسفر به هتل محل اقامت ،صرف ناهار(به عهده مسافر)و گشت و گذار در سی و سه پل و اطراف زاینده رود،پل خواجو و خیابان چهارباغ عباسی

روز دوم:

ساعت 9 صبح حرکت به سوی میدان نقش جهان و دیدار از بخش های مختلف میدان،مسجد امام اصفهان ،عالی قاپو،بازار اصفهان،مسجد شیخ لطف اله،عمارت چهار ستون و گشت و گذار دربخش های قدیمی شهر،صرف ناهار در رستوران اطراف میدان نقش جهان خواهد بود(هزینه ناهار به عهده مسافر)ادامه گشت و دیدار از کلیسای وانک تا عصر

روز سوم:

ساعت 9 صبح دیدار از اثر ثبت شده جهانی مسجد جامع اصفهان و بخش های آن ،آتشگاه،بنای منارجنبان،صرف ناهار (هزینه به عهده مسافر) و بازگشت به تهران


جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورداخلی خانم جلیلی داخلی 111-112 و یا تلگرام  تماس حاصل نمايید.

تورهای داخلی

رزرو آنلاین بلیط

به ما امتیاز دهید
[کل: 3 میانگین: 4.7]

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *