تور کره جنوبی | ژاپن 15 روزه پرواز امارات 16 شهریور (برگزار شده)

  • کد تور: South Korea13970506
  • قیمت: 5990000 تومان + 6190 دلار
  • مدت : 14 شب و 15 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-06-16
  • خدمات تور :

     مدت تور: 15روز         تاریخ حرکت: 16 شهریور

    • بلیط رفت و برگشت با امارات
    • ترانسفر­های فرودگاهی و زمینی
    • اقامت در هتل های 5 ستاره با صبحانه
    • ویزای توریستی ژاپن و کره جنوبی
    • بیمه مسافرتی
    • تورلیدر فارسی زبان
    • گشت های شهری به همراه تورلیدر فارسی زبان و راهنمای محلی طبق برنامه تور.
  • تور کره جنوبی | ژاپن 15 روزه پرواز امارات 16 شهریور: مشاهده پکیج

تور کره جنوبی | ژاپن پرواز امارات 16 شهریور


برای خرید تور کره جنوبی | ژاپن پرواز امارات 16 شهریور ارسال 60% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری است و درغیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمیباشد.

زیر2سال 990000 تومان

گشت های تور کره جنوبی | ژاپن پرواز امارات 16 شهریور

روز دوم:گشت شهری سئول

روزسوم:گشت شهری سئول

روز پنجم:گشت شهری جیجو

روز هفتم:گشت شهری اوزاکا

روز هشتم:گشت یک روزه کیوتو

روزنهم:گشت شهری کوبه

روز یازدهم:گشت شهری توکیو

روز سیزدهم:گشت شهری هاکونه

مدارک مورد نیازتور کره جنوبی | ژاپن

( کپی ها حتما در برگه A4  )

*کلیه مدارک می بایست ترجمه با مهر رسمی مترجم و با هزینه مسافر می باشد*

* تکمیل فرم تقاضای شرکت در سفر توسط مسافر

* اصل گذر نامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول گذرنامه

* شش  قطعه عکس 5 /4 *5/3  (جدید.رنگی ، تمام رخ ، با زمینه روشن )

* کپی از تمام صفحات شناسنامه

* کپی از تمام صفحات سند مالكيت  به نام فرد متقاضی

* گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک همراه با ریز پرینت 2 ماه آخر سفر برای دارندگان حساب های جاری.

کپی از قراردادهای سپرده  کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حسابهای سپرده (حداقل مانده حساب 40 میلیون تومان)

مدارك شغلي:

براي دانشجويان و اعضاي هيات علمي دانشگاهها: كارت بين المللي دانشجويي يا  کپی از حکم استخدامی عضو هیئت علمی

* براي صاحبان شركت هاي خصوصي (مدير عامل، عضو هيات مديره،..):کپی از  روزنامه رسمي تاسیس شركت  و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت

* براي كارمندان بخش دولتي: کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی

* کارمندان بخش خصوصي: گواهي اشتغال به كاربه زبان انگلیسی همراه با گواهی  سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر از تامین اجتماعی

* براي كسبه: کپی از جواز كسب / كارت بازرگاني

كپي از گذرنامه فعلي و ويزاهاي قبلي ( آمريكا, كانادا, شنگن, سوييس, انگليس, استراليا  )

دو هفته قبل ازسفر کلیه هزینه های ارزی می بایست تسویه گردد و همچنین ضمانتنامه بازگشت از سفر به مبلغ 50 میلیون تومان نیز تحویل دفتر گردد.

خواهشمند است شرایط ثبت نام را به مسافرین خود توضیح کامل دهید.

1-در صورت  تاخیر و عدم صدور روادید از طرف سفارت مربوطه 20% مبلغ کل تور کسر و مابقی مسترد می گردد .

2-مسئولیت کنترل گذرنامه از جهت هر گونه ممنوعیت خرو ج از کشور ,به عهده مسافر می باشد .

3-مسافرین موظف هستند در وقت تعیین شده از طرف آژانس , در سفارت جهت انگشت نگاری حضور داشته باشند .در صورت تغیییر خط هوایی اطلاعات مربوطه متعاقبأ اعلام می گردد .

4-دراین تور ازثبت نام کودکان زیر 6 سال معذوریم.درصورت تغییرخط هوایی ویا قیمت پرواز اطلاعات مربوطه متعاقبا” اعلام میگردد.

جهت کسب اطلاعات بيشتر با  کانترتوراروپا خانم امین داخلی 107-108 و یا تلگرام  تماس حاصل نماييد.

تورهای مرتبط

به ما امتیاز دهید
[کل: 5 میانگین: 3.4]

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتلخدمات هتلقیمت دو تختهقیمت یک تخته4 تا 11سال با تختکودک 2 تا 4 سال بدون تختکودک زیر 2 سال
5*5990000 تومان + 6190 دلار5990000 تومان + 8990 دلار5990000 تومان + 4590 دلار5990000 تومان + 2590 دلار

ساعات کاری بخش کنسولی

روزهای کاری: یکشنبه الی پنجشنبه (بجز تعطیلات رسمی ایرانی)

ساعت پذیرش متقاضیان ویزا: 08:00 الی 12:00 صبح و 13:00 الی 15:00 بعدازظهر

تحویل گذرنامه ها: 1 الی 2 روز کاری

 

مدارک مورد نیاز

 ویزای تجاری

 

1. فرم درخواست ویزا

2. عکس رنگی 4×3 (دو قطعه)- عکسها باید جدید و زمینه آنها سفید باشد.

3. هزینه ویزا

4. اصل گذرنامه و کپی صفحه اول آن (لازم به ذکر است گذرنامه باید بیش از 6 ماه اعتبار داشته باشد)

5. کپی کارت ملی و شناسنامه (صفحه اول و دوم)

6. دعوتنامه از شرکت کره ای

 

– در صورتیکه شرکت کره ای برای بار اول از ایرانی دعوت می نماید، لازم است گواهی ثبت تجاری و آخرین گواهی پرداخت مالیات نیز به دعوتنامه پیوست گردد.

– اگر برای صحت فعالیتهای تجاری شرکت کره ای جای تردیدی باقی باشد، ممکن است سفارت درخواست مدارک بیشتری نیز نماید.

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

7. گواهی اشتغال به کار (برای شرکت ایرانی) و یا پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر و کپی جواز کسب مغازه با ترجمه انگلیسی ( اگر در شرکت مشغول به کار نمی باشد)

*** اگر دعوت شونده برای بار اول به کشور کره سفر می نماید و یا شرکت ایرانی برای اولین بار کارمند خود را به کشور کره می فرستد، مدارک زیر نیز باید ارائه گردد.

– لیست بیمه و یا فیش حقوقی کارمندان از شرکتی که در آن استخدام می باشند (به زبان انگلیسی)

– آخرین سند اظهارنامه مالیاتی شرکت (به زبان انگلیسی)

 

ویزای تحصیلی

 

1-5 (طبق لیست مذکور)

6. مدرک گواهی بورسیه یا نامه حمایت مالی خود متقاضی و یا والدین یا همسر وی بهمراه پرینت حساب بانکی و کپی شناسنامه آنها (صفحه اول و دوم) بهمراه ترجمه انگلیسی

7. اصل نامه پذیرش ثبت نام از دانشگاه

8. معرفی نامه انگلیسی از دانشگاه فعلی متقاضی ( اگر متقاضی در دانشگاه ایرانی در حال تحصیل می باشد)

9. ترجمه رسمی انگلیسی ریز نمرات و آخرین مدرک تحصیلی

* درصورت نیاز، مصاحبه انجام می شود.

 

ویزای ( کنفرانس، سمینار، نمایشگاه علمی)

1-5 (طبق لیست مذکور)

6. دعوتنامه از میزبان

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

7. گواهی اشتغال به کار یا تحصیل به زبان انگلیسی

8. پرینت حساب بانکی و نامه حمایت مالی والدین یا همسر بهمراه کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)

 

ویزای دیدار خانوادگی (1): اگر دعوت کننده کره ای باشد

1-4 (طبق لیست مذکور)

5. کپی صفحه اول و دوم شناسنامه بهمراه ترجمه انگلیسی

6. دعوتنامه ( کپی پشت و روی کارت شناسایی ملی کره ای دعوت کننده، معرفی نامه از محل کار در کره و یا گواهی اشتغال به تحصیل در کره در صورتیکه دعوت کننده مشغول به تحصیل در کره باشد)

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

7. گواهی اشتغال به کار ( اگر متقاضی مشغول به کار می باشد) یا گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه یا مدرسه ( اگر متقاضی دانشجو یا دانش آموز می باشد) و یا پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر و نامه حمایت مالی والدین یا همسر بهمراه کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)

 

ویزای دیدار خانوادگی (2): اگر دعوت کننده ایرانی باشد

1-4 (طبق لیست مذکور)

5. کپی صفحه اول و دوم شناسنامه بهمراه ترجمه انگلیسی

6. دعوتنامه (کپی پشت و روی کارت خارجی کره ای شخص دعوت کننده، معرفی نامه از محل کار در کره و یا گواهی اشتغال به تحصیل در کره در صورتیکه دعوت کننده مشغول به تحصیل در کره باشد)

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

7. گواهی اشتغال به کار ( اگر متقاضی مشغول به کار می باشد) یا گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه یا مدرسه ( اگر متقاضی دانشجو یا دانش آموز می باشد) و یا پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر و نامه حمایت مالی والدین یا همسر بهمراه کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)

8. کپی شناسنامه دعوت کننده ایرانی (از صفحه اول و دوم) بهمراه ترجمه انگلیسی

ویزای ژاپن
درخواست پذیرش ویزای ژاپن:
روزهای یکشنبه الی پنجشنبه (صبحها از ۸:۳۰ الی ۱۰:۳۰)
• این سفارت به هیچ وجه مدارک درخواست ویزا را از طریق پست نمی پذیرد و هیچ گونه مسؤلیتی در قبال مفقود شدن مدارک ندارد.
• تمامی مدارک درخواست ویزا، باید به صورت اصل در روز و ساعات تعیین شده به متصدی امور ویزا تحویل داده شود. مدارک درخواست ویزا به صورت فاکس و یا ایمیل و یا غیره قابل قبول نمی باشد به جز مواردی که به دلایل انسانی صرف نظر کردن از بعضی مدارک توسط مقامات تشخیص داده شود.
• لازم است که مدارک درخواست ویزا حتما توسط خود فرد ( و یا نماینده وی ) به طور مستقیم به سفارت تحویل گردد.

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا های مختلف کشور ژاپن :

ویزای کوتاه مدت

1- تجاری
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
دعوتنامه ( که شرکت ژاپنی صادر نموده است )
ضمانتنامه (که شرکت ژاپنی صادر نموده است)
برنامه سفر(که شرکت ژاپنی صادر نموده است)
مدارکی مربوط به شرکت دعوت کننده ( یکی از مدارک زیر لازم می باشد )
الف- ثبت شرکت ژاپنی HOJIN-TOKIBOTOHON
( صادره در سه ماه اخیر )
ب- کپی از جدیدترین تغییرات مربوط به شرکت در KAISHA-SHIKI-HOU
ج- مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات در ژاپن    KAISHA-DANTAI- GAIYO-SETSUMEISHOU
د- جزوه ویا کاتالوگ

نامه ماموریت برای متقاضی ویزا
کپی روزنامه رسمی شرکت ایرانی
مدارک تجاری بین شرکت ایرانی و شرکت دعوت کننده ژاپنی
جواز کسب
(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

2- توریستی
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد )

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
برنامه سفر (به همراه رزرو هتل )
شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:
گواهی رسمی درآمد  ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)

(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

3- دیدار از دوست
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
مدارکی که روابط دوستی بین متقاضی ویزا و ضامن در ژاپن را نشان دهد ( بطور مثال: عکس ،نامه و غیره )
برنامه سفر ( توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
دعوتنامه (توسط ضامن که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده باشد)
ضمانتنامه :
برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO
توجه : در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است.

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:
الف- در صورتیکه متقاضی ویزا هزینه سفر را می پردازد: گواهی رسمی درآمد ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)
ب- در صورتیکه ضامن در ژاپن هزینه را می پردازد، یکی از مدارک زیرلازم می باشد:

گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO
کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد
(  KAKUTEI-SHINKOKUSHO –HIKAE)

گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداری SHOTOKU-SHOMEISHO
حساب بانکی ( پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب)
(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

4- دیدار از اقوام
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد )

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
شناسنامه متقاضی ویزا (  به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
دعوتنامه (توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
برنامه سفر ( توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
مدارکی که روابط بین متقاضی ویزا و ضامن را مشخص نماید. ( شناسنامه و ترجمه انگلیسی رسمی آن)
ضمانتنامه
برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO
توجه : در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است.

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:
الف- در صورتیکه متقاضی ویزا هزینه سفر را می پردازد: گواهی رسمی درآمد  ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)
ب- در صورتیکه ضامن در ژاپن هزینه را می پردازد، یکی از مدارک زیرلازم می باشد

گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO
کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد
(  KAKUTEI-SHINKOKUSHO –HIKAE)

گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداریSHOTOKU- SHOMEISHO
حساب بانکی (پرینت کارکرد سه ماه اخیر)
(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

5- شرکت درکنفرانس و مسابقات ورزشی
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
دعوتنامه (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
ضمانتنامه ( توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
برنامه سفر (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
مدارکی مربوط به شرکت و یا سازمان دعوت کننده (یکی از مدارک زیر لازم می باشد)
الف- ثبت شرکت ژاپنی HOJIN-TOKIBOTOHON
( صادره در سه ماه اخیر، توسط شرکت اصلی در ژاپن)
ب – مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات در ژاپن KAISHA- DANTAI- GAIYO-SETSUMEISHOU
ج – جزوه ویا کاتالوگ

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید
نامه ماموریت متقاضی ویزا
(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

قیمت و هزینه دریافت ویزا های مختلف کشور ژاپن :

برای آگاهی از قیمت و هزینه های دریافت ویزا ژاپن و همچنین رزرو بلیط هواپیما – تور و هتل از طریق راه های ارتباطی سایت با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *