تور تبریز | کندوان | جفا (برگزار شده)

  • کد تور: tabriz13970703
  • قیمت: 868000تومان
  • مدت : 2شب و 3روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-07-03
  • خدمات تور :

        تاریخ اجرا :همه روزه تا پایان مهر97     

    •  بلیط رفت و برگشت
    • 2شب و 3روز اقامت
    • صبحانه بوفه
    • ترانسفر استقبال و بدرقه
    • گشت تمام روز همراه با راهنمای محلی
    •  (درکلیه تورهای آسمان پرستاره پرشیا هزینه ناهار و شام به عهده مسافران می باشد.)
  • تور تبریز | کندوان | جفا: مشاهده پکیج

تور تبریز | کندوان | جفا


برای خرید تور تبریز | کندوان | جفا  ارسال 60% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری می باشد و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

گشت ها شامل:       

* مسجد کبود، پارک خاقانی، موزه آذربایجان، موزه عصر آهن، پارک بزرگ ائل گلی، بازار سرپوشیده تبریز ،موزه سنجش، برج ساعت، موزه شهریار، ارگ تبریز، موزه مشروطه، مرکز خرید الله پارک

* بازدید از روستای صخره ای کندوان و اسکو هر نفر 205.000 تومان

 *کلیسای سنت استپانوس، آسیاب خرابه، بازارچه مرزی، بازار مدرن ستارخان منطقه آزاد تجاری جلفا هر نفر 230.000تومان

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی جلیلی داخلی 111-112 و یا تلگرام  تماس حاصل نمايید.

لیست هتل ها و تعرفه قیمت

نام هتل هرنفراتاقدوتختههرنفردراتاقیک تختهکودک 6 تا 12سال با تختکودک 2 تا 6سال بدون تختکودک زیر دو سالشب اضافهدرخواست تور
هتل آذربایجان2*86800011130008090003200009000064000درخواست تور
اهراب 3*9720001239000819000320000100000119000درخواست تور
دریا 3*9660001229000872000320000100000116000درخواست تور
گسترش4*11450001502000998000320000120000209000درخواست تور
بین المللی4*11550001523000946000320000120000215000درخواست تور
پارس ائل گلی5*133400017540001051000320000140000308000درخواست تور
شهریار5*10610001481000998000320000110000165000درخواست تور
کایا5*127100017750001040000320000130000275000درخواست تور
کندوان5*1353000*1243000320000140000286000درخواست تور

تورهای داخلی

رزرو آنلاین بلیط

به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *