ویزای بلژیک

ویزای توریستی بلژیک

کشور بلژیک نیز در شمار کشورهای منطقه ی شینگن قرار دارد. توریست های ایرانی نیز برای سفر به این کشور نیازمند دریافت ویزای بلژیک هستند.

چطور ویزای توریستی بلژیک بگیریم؟

برای دریافت ویزای توریستی بلژیک نیاز است فرم درخواست ویزا را دریافت کنید.

پس از داشتن این فرم، آن را با دقت تکمیل نموده و یک کپی هم از آن بگیرید.

این فرم را می توانید از آدرس www.visaonweb.diplomatie.be دریافت نمایید.

دقت داشته باشید که باید فرم را به صورت آنلاین نیز تکمیل نمایید. پس از تکمیل فرم شماره پیگیری ارائه شده را در جایی نگهداری کنید.

مدارک لازم برای دریافت ویزای بلژیک

شما به مدارک زیر برای تکمیل پرونده دریافت ویزا احتیاج خواهید داشت:

  • فرم درخواست تکمیل شده

  • دو قطعه عکس زمینه سفید و 6*4

  • اصل پاسپورت + یک نسخه کپی (دارای حداقل 3 ماه اعتبار)

  • اصل و کپی شناسنامه + ترجمه

  • ضمانت نامه مالی

  • بلیط هواپیما (خریداری شده یا رزرو)

  • مدرک رزرو هتل

  • بیمه نامه مسافرتی (با داشتن پوشش 30 هزار یورو)

  • مدارکی دال بر اثبات اشتغال ثابت در ایران (این مدارک برای انواع مشاغل کارمندی، تجار، مشاغل آزاد و … متفاوت است)

پس از تکمیل مدارک فوق، باید منتظر وقت سفارت بمانید.

تعیین وقت سفارت

برای تعیین وقت سفارت به وب سایت www.visa4Belgium.com وارد شوید.

شماره پیگیری که در بالا گفتیم، در این وب سایت نیاز خواهد شد.

به یاد داشته باشید که برای درخواست ویزا باید زمان صدور آن را در نظر بگیرید.

زمان صدور ویزای بلژیک می تواند بین 3 هفته تا 3 ماه طول بکشد.

به همین دلیل حتما باید این زمان را پیش از سفر خود در نظر بگیرید.

آدرس سفارت بلژیک: تهران، خیابان الهیه، خیابان آقابزرگی، کوچه ی شیرین، پلاک 4

تلفن تماس: 22248582-021

برای کسب اطلاعات بیشتر با آسمان پرستاره پرشیا در تماس باشید.

برای مشاوره ثبت نام ویزای بلژیک با شماره های 22887100-021  تماس بگیرید.

مدارک سفارت بلژیک

رزرواسیون بلیط

ویزای شنگن 

راهنمای دریافت ویزا

به ما امتیاز دهید
[کل: 3 میانگین: 4.7]