هتل ماریوت رنسانس 4 ستاره در هنگام سفر به مسکو می تواند محل اقامتی باشد که تمام مدت از آرامش آن لذت ببرید. مرکز رنسانس مسکو Monarch Centre Hotel در شمال مرکز شهر مسکو واقع شده و در فاصله 10 دقیقه با ایستگاه متروی Dinamo و ورزشگاه دینامو قرار گرفته است. اتاق های هتل دارای طراحی مدرن و استثنایی با خدمات فوق العاده است. طرح های جادویی، حمام های سنگ مرمر و نور طبیعی محیطی آرام را برایتان فراهم کرده است. هر اتاق مجهز به رایگان Wi-Fi، مینی یخچال و فریزر و ملافه های نخی تمیز است. برخی از اتاق ها نیز دارای آشپزخانه است.
انواع تاق های هتل:
Deluxe
رستوران هتل هم دارای غذاهای خوشمزه و وسوسه کننده است. صبحانه کامل بوفه و انواع غذاهای غذاهای اروپایی و آسیایی در رستوران های موزاییک و برتر در رنسانس ارائه می شود. سوشی، سالاد و وعده های غذایی سبک در روزهای مدرن می تواند لذت ببرد. اگر شما در حال برنامه ریزی یک رویداد کسب و کار و یا عروسی در مسکو هستید، می توانید 12 سالن از سالن های مجلل این هتل را انتخاب نمایید.
این هتل دارای استخر سرپوشیده، جکوزی و حمام سنتی، مدیتیشن مدرن و آبگرم روز است. اگر به سلامت روزانه خود اهمیت می دهید، یک مرکز تناسب اندام برای ورزش کردن و مرکز اسپا نیز در این هتل قراردارد. خدمات اتاق 24 ساعته در دسترس است.
این هتل خدمات شاتل رایگان به ایستگاه متروی Okhotny Ryad ارائه می دهد و میدان سرخ در فاصله کوتاهی از هتل قرار دارد. ایستگاه قطار بلوروسکی در 2 کیلومتری است و فرودگاه بین المللی شرمتیوو 35 دقیقه از ایستگاه قطار Aeroexpress Train است. تنها چند دقیقه تا بناهای دیدنی مسکو از میدان سرخ، پارک پتروفسکی و استادیوم اسپارتاک فاصله درید.
پشتیبانی 24 ساعته
دیدگاهتان را بنویسید