تور کیش نوروز 98 هتل پارمیدا (برگزار شده)

  • کد تور: kish13971127
  • قیمت: 1450000تومان
  • مدت : از 3 شب و 4 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-25
  • خدمات تور :
    • بلیط رفت و برگشت
    • 3و4شب اقامت هتل به همراه صبحانه و ناهار
    • استقبال فرودگاهی                  
    • (درکلیه تورها هزینه ناهار و شام به عهده مسافران می باشد.)
  • تور کیش نوروز 98 هتل پارمیدا: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید
  • تور کیش نوروز 98 هتل پارمیدا: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور کیش نوروز 98 هتل پارمیدا


ارسال 60% کل هزینه تور کیش نوروز 98 هتل پارمیدا زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

برای اطلاع از هتل های خارج از پکیج با کانتر مربوط هماهنگی فرمایید.

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد .

4- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

5- کودک زیر دوسال 180 تومان میباشد و کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

6- همراه داشتن اصل شناسنامه جهت صدور بلیط و اصل پاسپورت هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

7- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

8- نرخ زیر دو سال جهت  بلیط  10%بزرگسال می باشد.

تور کیش سفر به مروارید خلیج فارس، یکی از محبوبترین تورهای ایران است.

از زمان هخامنشیان و سپس اشکانیان و ساسانیان، جزیرهٔ کیش تحت تسلط ایران بوده و با گسترش اسلام، این جزیره به‌دست خلفای اموی افتاده‌است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور کیش نوروز 98 هتل پارمیدا خانم جلیلی  داخلی 111-112 یا تلگرام تماس حاصل نمایید.

لیست هتل ها و تعرفه قیمت تور کیش نوروز 98 هتل پارمیدا

 

تاریخ اقامت دو تخته سه تخته 4تخته سوئیت یک خوابه سوئیت دو خوابه 2 تا5سال درخواست تور
97/12/24 3 شب 1450000 1300000 1230000 1300000 1350000 700000 درخواست تور
97/12/25 3 شب 1450000 1300000 1230000 1300000 1350000 700000 درخواست تور
97/12/26 3 شب 1500000 1350000 1280000 1350000 1400000 750000 درخواست تور
97/12/27 3 شب 2150000 2000000 1920000 2000000 2150000 800000 درخواست تور
97/12/28 3 شب 2650000 2400000 2390000 2500000 2650000 1000000 درخواست تور
97/12/29 3 شب 2750000 2500000 2490000 2600000 2750000 1090000 درخواست تور
98/01/01 3 شب 2800000 2550000 2540000 2650000 2800000 1150000 درخواست تور
98/01/02 3 شب 2850000 2600000 2590000 2700000 2850000 1200000 درخواست تور
98/01/03 3 شب 2850000 2600000 2590000 2700000 2850000 1200000 درخواست تور
98/01/04 3 شب 2700000 2550000 2325000 2550000 2700000 1250000 درخواست تور
98/01/05 3 شب 2700000 2550000 2325000 2550000 2700000 1250000 درخواست تور
98/01/06 3 شب 2700000 2550000 2325000 2550000 2700000 1250000 درخواست تور
98/01/07 3 شب 2700000 2550000 2325000 2550000 2700000 1250000 درخواست تور
98/01/08 3 شب 2700000 2550000 2325000 2550000 2700000 1250000 درخواست تور
98/01/09 3 شب 2850000 2600000 2590000 2700000 2850000 1200000 درخواست تور
98/01/10 3 شب 2850000 2600000 2590000 2700000 2850000 1200000 درخواست تور
98/01/11 3 شب 2850000 2600000 2590000 2700000 2850000 1200000 درخواست تور
98/01/12 3 شب 2850000 2600000 2590000 2700000 2850000 1200000 درخواست تور
98/01/13 3 شب 2850000 2600000 2590000 2700000 2850000 1200000 درخواست تور
97/12/28 4 شب 3350000 3020000 2950000 3100000 3350000 1150000 درخواست تور
97/12/29 4 شب 3450000 3120000 3050000 3200000 3450000 1200000 درخواست تور
98/01/01 4 شب 3500000 3170000 3100000 3250000 3500000 1300000 درخواست تور
98/01/02 4 شب 3500000 3170000 3100000 3150000 3500000 1300000 درخواست تور
98/01/03 4 شب 3500000 3170000 3100000 3150000 3500000 1300000 درخواست تور
98/01/04 4 شب 3400000 3080000 3000000 3150000 3400000 1200000 درخواست تور
98/01/05 4 شب 3400000 3080000 3000000 3150000 3400000 1200000 درخواست تور
98/01/06 4 شب 3400000 3080000 3000000 3150000 3400000 1200000 درخواست تور
98/01/07 4 شب 3400000 3080000 3000000 3150000 3400000 1200000 درخواست تور
98/01/08 4 شب 3500000 3170000 3100000 3250000 3500000 1300000 درخواست تور
98/01/09 4 شب 3500000 3170000 3100000 3250000 3500000 1300000 درخواست تور
98/01/10 4 شب 3500000 3170000 3100000 3250000 3500000 1300000 درخواست تور
98/01/11 4 شب 3500000 3170000 3100000 3250000 3500000 1300000 درخواست تور
98/01/12 4 شب 3500000 3170000 3100000 3150000 3500000 1300000 درخواست تور
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

کیش

[awesome-weather units="C" forecast_days="5" custom_bg_color="#1b95ee" location="IR"]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *